Hvad er forskellen mellem brasiliansk pølse og Chorizo?

Denne artikel vil undersøge forskellen mellem brasiliansk pølse og Chorizo.

Brasilianske pølser er lavet af svinekød, oksekød eller en blanding af de to kød, mens chorizo udelukkende er lavet af svinekød.

Forskellige typer kød i Brasilien

Brasilien er verdens største oksekødseksportør. Oksekødsproduktionen har været stigende siden sidst i 1800’erne, da Brasilien kun var et lille land, der var afhængig af husdyrhold for sin økonomi. Den brasilianske regering har indført flere politikker for at opretholde en balance mellem oksekødsproduktion og bevarelse af økosystemer som f.eks. Skove.

Brasiliens oksekødsindustri er stærkt afhængig af kvægbrug, som indebærer at opdrætte køer og dyrke græsgange, hvor de vandrer frit uden hegn eller andre begrænsninger. Det anslås, at der er 190 millioner kvæg i Brasilien, og næsten 60% af disse kvæg er opdrættet på gårde med mindre end ti hektar (ca. 25 acres).

Der er mange forskellige kødtyper tilgængelige i Brasilien, men bøf er den mest populære kødtype, der forbruges af brasilianske mennesker. Bøffer kan komme fra græsfodret eller

Forskellene mellem brasiliansk pølse og Chorizo

Den største forskel er mængden af sukker, der bruges i opskriften. Brasiliansk pølse har et forhold mellem en del sukker og to dele kød, mens chorizo har et forhold mellem en del sukker og tre dele kød.

Chorizo er lavet med rød peberflager, peber og hvidløg, mens brasiliansk pølse ikke bruger nogen af disse ingredienser. Processen til fremstilling af chorizo er temmelig tidskrævende, men det kan gøres på en komfur eller i ovnen, mens tilberedning af brasiliansk pølse tager kun minutter og kan gøres på stegepanden.

Sådan køber du Chorizo i Amerika?

Der er en række måder at købe chorizo i Amerika, men en almindelig mulighed er at bruge online købmandsforretninger.

Når det kommer til forskellene mellem mexicansk og amerikansk chorizo, ligger forskellene i de anvendte krydderier. For eksempel bruger mexicansk chorizo spidskommen, mens amerikansk bruger koriander.

Chorizo er en ingrediens, der ofte bruges i mexicansk køkken, og det er også en populær morgenmadsret i Mexico. Det kan laves med svinekød, kylling eller grøntsager.

Fra sin historie til dets nutidige brug har dette krydderi været en hæfteklammer til morgenmadsretter og andre opskrifter siden oldtiden.